Digital undervisning

Osmo, Marit Endret:20.03.2020 07:37
Digital%20undervisning

Kjære kulturskoleelever og foresatte.
Som dere er informert om har vi stengt våre kulturskolelokaler, og det vil ikke bli gitt noen ordinær undervisning så lenge kommunen har valgt å holde skolene stengt.

Men, vi har flere digitale løsninger vi ser på og undervisning vil etter hvert bli gitt etter oppsatt timeplan i samarbeid med lærer.

Vi prøver å se positivt på situasjonen vi er i og det er viktig at arbeid med kunst og kulturfagene nå er lystbetont. Dette kan gi ny energi til å arbeide med skolefagene hjemme, og at hele familien hvis mulig kan delta i kulturskoleoppgavene som gis.

Undervisningen vil bli organisert slik:
1. Hver elev/ elevgruppe får et tilpasset undervisningsopplegg fra sin lærer basert på vanlig timeplan. Det kan innebære undervisning gjennom teams, skype, messenger, facetime og annet, samt ulike digitale oppgaver elevene kan gjøre hjemme og dele med sine lærere og medelever via lyd og film.

Mange lærere har allerede tatt kontakt med sine elever. Om du ikke har hørt noe enda vil du bli kontaktet i løpet av tirsdag 17. mars for planlegging av undervisningen.

2. Læreren er tilgjengelig for elevene til vanlig undervisningstid, slik at elever kan ta kontakt for veiledning eller eventuelt ha undervisning via digitale plattformer.

3. Undervisning i Kulturlek på Selfors og Lyngheim, avlyses fullstendig.

Vi ønsker alle lykke til - bruk fantasien, syng, spill og vær kreativ hver dag og ta kontakt med din lærer dersom du har spørsmål om undervisningen.
Andre spørsmål rettes til administrasjonen på e-post: rana.kulturskole@rana.kommune.no

Opprettet: 19.03.2020 17:20