De nominerte er

Osmo, Marit Endret:14.06.2017 13:31

​-en festkonsert med vinnere og nominerte til Dørum- og Drømmestipendet.
Med en fullsatt Kammersal og et feststemt publikum ble det en fantastisk helaften for både publikum og de involverte på scenen.

Alle%20nominerte%20og%20vinnere%20HKulturskolen ønsket i går å gjøre ekstra stas på sine kandidater og vinnere av Drømmestipendet og Dørumstipendet. Ordfører Geir Waage og leder i kulturskolerådet i Nordland Elisabeth Ødegård var blant annet invitert til å hedre talentene og dele ut pris og stipend.

Det ble en festforestilling med bildeutstilling og flotte musikalske innslag av alle de unge talentene. Dette godt hjulpet av distriktsmusikergruppa KammeRana. Vi fikk bl.a. høre eventyrlig fløytespill med Tiril Nilsen, akustisk og energisk samspill med gruppa Høydeskrækk. Emma Røed kvitterte med to «unike» selvkomponerte sanger. Trompet og kornettgruppa framførte heftig og høystemt samspill. Kulturskolen er spesielt glad for at vi nytt av året har fått med en nominert på dans. Gunnlin-Alma Bjørkhaug er en svært talentfull danser som danser til vanlig på Tip Toe Dansestudio. I går hadde hun en fantastisk framførelse av « Esmeralda» regissert av Stine J. Skog.

Drømmestipendvinneren Amalie Larsen hadde utstilt flere av sine flotte mesterverk. Den verdige vinneren takket sin fenomenale lærer Yvonne Rosten og kulturskolen for elevplass.

Tiril%20H
Tiril Nilsen spiller "Pan og fuglene" av Moquet akkompagnert av Christopher Eva.
Emma%20+%20lærer%20H
Emma Røed mottar sin hyllest fra sin lærer Rita-Lynn Bjellånes.
Høydeskrekk%20H
Høydeskrækk fremfører "Riv i hjerte" av Sondre Hjulstad.
Norsk%20kulturskoleråd%20+%20Amalie%20H
Amalie Larsen mottar Drømmestipendet fra Elisabeth Ødegård fra Norsk kulturskoleråd.
Gunnlin-Alma%202%20HGunnlin-Alma%20H
Gunnlin-Alma Bjørkhaug framfører Esmeralda koreografert av Stine Skog.
Trompetgruppe%20+%20lærer%20H
Trompetgruppa mottar sin hyllest fra deres lærer Eli Margrethe Hemma.
KammeRana%20+%20elever%202%20H
Karoline Rørvik på trompet og Tiril Nilsen på fløyte framfører Donaugbølger av Ivanovici sammen med KammeRana.
KammeRana%20+%20elever%20H
Håkon Mathisen og Aksel Næstby på trompet framfører sammen med KammeRana Radetzkymarsj av Johann Strauss.

Drømmestipendvinner%202%20H

Stolt rektor Kristine Rønning, prisvinner av Drømmestipend Amalie Larsen og ordfører Geir Waage.

Alle%20nominerte%20og%20vinnere%20H
Alle vinnere og nominerte til Dørum- og Drømmestipend.

Opprettet: 14.06.2017 10:27