De nominerte

Osmo, Marit Endret:27.05.2019 13:06
klippet%20de%20nominerte

Rana kulturskole har den store glede å invitere til arrangementet «De nominerte» i Kammersalen torsdag 6. juni kl.17.00.

«De nominerte» er en festforestilling med vinnere og nominerte av Dørumstipendet og Drømmestipendet 2019. Både Dørum- og Drømmestipendet skal bidra til at talentfulle barn og unge i Rana får inspirasjon, verdifull synliggjøring og oppmuntring til å dyrke talentet sitt. Antall nominerte til de ulike stipendene viser at det spirer og gror godt lokalt på kultursiden.

Litt om de ulike stipendene:
- Dørumstipendet: Rana kommune benytter Rolv Dørums Minnefond. I 2019 utgjør dette 16 000 kroner. Stipendmidlene fordeles til enkeltpersoner eller grupper for videre fordypning og utvikling innen musikk. I år fordeles midlene til tre kandidater.
- Drømmestipendet består av 100 stipend à 15.000 kroner - til sammen én million kroner og er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. I år har vi i Rana gleden av å nominere fire kandidater innen kategoriene teater, musikk og visuell kunst.

Rana kommune har hatt hele 11 vinnere av Drømmestipend siden 2008, og vi kan allerede nå røpe at det i år vanker en ny pris til en av våre nominerte :)

De%20nominerte%20er%202019

Opprettet: 27.05.2019 12:39