Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        
Undermeny

Drømmestipend

Trio%20Tre%20hjemmeside

​Trio Tre

​Trio Tre fra Rana Kulturskole har fått Drømmestipend 2014. Stipendet er på kr 10 000,-. Vi gratulerer så mye, og gleder oss til konsert med Trioen torsdags kveld kl 19.00. Fløytetrioen Trio TRE består av tre jenter, Tiril Brandt Nilsen, Rebekka Fjellheim og Elise Fossland,  og de er svært aktive musikanter. De har spilt mye sammen som trio og deltatt i NM for solister og ensembler både som solister og som ensemble med gode resultater!

Vi synes der er KJEMPEMORO å spille sammen og har det veldig gøy med musikken!! Vi spiller musikk innenfor ulike genrer, både folkemusikk og klassisk musikk. Vi er aktive i lokalmiljøet og spiller mye på institusjoner, møter og konferanser. I tillegg samarbeider vi med organistene i Rana og holder egne konserter sammen med dem og deltar også kirkenes arrangementer. Vi er også aktive i skolekorps, voksenkorps og i Nordland Janitsjar hvor 70 unge musikanter fra hele Nordland Fylke deltar.

Drømmen

Drømmen vårres er å bli enda bedre musikanter og nå så langt vi kan musikalsk.  Vi har veldig lyst til å reise på studietur til München i Tyskland, der en tidligere elev ved Rana Kulturskole i år er utvekslingsstudent fra Norges Musikkhøgskole. Hun kan ordne timer til oss med noen veldig gode fløytelærere og i tillegg kan vi være med på undervisningen av andre fløytister og ha en egen konsert! Det ville ha vært FANTASTISK ARTIG OG LÆRERIKT!!!!! Drømmestipendet ville gjøre det mulig å realisere denne drømmen!!!!

Her kan dere høre oss spille.

Fløytehilsen fra

Tiril, Rebekka og Elise i Trio TRE!!!!!