Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på
AAANormalvisningKontrastvisning Nettstedkart
Norske sider
Engelske sider
 Lytt til tekst        

For publikum

Jørgensen, Kari Endret:30.06.2016 09:33

Bli med på den største folkefesten uten sidestykke på Helgeland og i Nord-Norge Få med deg starten på fredag. Lørdag til fest og moro i byen. Det er opp til oss alle å bidra til god stemning langs løypa alle rittdagene. Det legges ingen føringer, nesten! Campingplass utenfor butikken eller stuedøra - eller flytt dusj og badekar utendørs!

bARNd.jpg

Næringsliv og frivillige organisasjoner som selger seg inn, gjerne med «arctic race vri». Vær med å skal folkelivet som kan vil trigge TV2 og Dag Otto Lauritzen.

 

Torsdag 11. august

Første rittdag går i Salten-regionen. I tillegg blir det kick off i jernbaneparken i sentrum av Mo i Rana kl 20.00.

 

Fredag 12. august

Rittet starter i fra sentrum av Mo i Rana (ved parkeringen ved Domus/Haug-tomta og Meieriparken) rundt kl 12. Møt opp i god tid for å få et nærblikk av syklistene og heie dem ut av byen.

 

Lørdag 13. august

Den store folkefestdagen med salgsboder, uteservering, sykkelløp for ungene og feststemning i Mo i Rana fra morgen til kveld. Rittet vil bl.a. bli vist på storskjerm i jernbaneparken og det blir storstilt gratiskonsert om kvelden.

 

Søndag 14. august

Starten går fra Polarsirkelen på Saltfjellet rundt kl 12. En spektakulær scene for et internasjonalt sykkelritt, med mulighet for overnatting i eget telt og folkefest ute i naturen.

 

SALGSBODER I BYEN

Ønsker din bedrift eller organisasjon å sette opp salgsbod/stand i sentrum, ta kontakt med Knut Skatland på Amfi Mo i Rana; knut.skatland@amfi.no for å reservere plass.

 

Øvrige spørsmål om folkefesten, send epost til Trine Rimer i Ranaregionen Næringsforening; trine@rananf.no eller Kjell Joar Petersen Øverleir; KjellJoar.petersen-overleir@rana.kommune.no .

 

Mer utfyllende informasjon vil bli lagt ut fortløpende. Vær oppmerksom på at tidspunkt og aktiviteter kan bli endret underveis.
Opprettet: 07.04.2016 10:09