Hopp til hovedinnhold
Hopp til søkeboks
Hopp over båndkommandoer
Logg på

Trafikkavvikling

Jørgensen, Kari Endret:03.08.2016 13:23

Til høyre kan du se kartutsnitt med informasjon om stengte veier, parkeringsmuligheter med tilhørende kart i forbindelse med avviklingen av Arctic Race of Norway torsdag 11. til og med lørdag 13.08.2016.

Rana kommune oppfordrer alle til å benytte andre muligheter enn å kjøre til sentrum i dagene og på tidspunktene når rittet passerer. Både fremkommelighet og parkeringsmuligheter vil være begrenset.

Veiene der sykkelrittet passerer, stenges for trafikk senest en og en halv time før rytterne er antatt å passere, og åpnes tidligst en halv time etter at rittet er passert. Rana kommune vil i tillegg til Politi, ha over 200 sivile vakter på veien for å håndtere disse stengingene.

For strekninger med få eller begrensede omkjøringsmuligheter, skjer stengningene betydelig tidligere, særlig der trafikken går i retning mot syklistene. Stengningstidspunktene er veiledende klokkeslett. Generelt gjelder at veier åpnes etter at politiets sluttbil har passert.

Lenke til ARNs presentasjon av årets traseer: http://www.dailymotion.com/video/x3kuikp_route-presentation-in-3d-2016-arctic-race-of-norway_sport.

http://www.letour.fr/arctic-race-of-norway/2016/no/hele-ruten.html (Lenke til hele ruten kart)
http://www.letour.fr/arctic-race-of-norway/2016/no/etappen-2.html (Lenke til video Mo i Rana-Sandnessjøen)

Opprettet: 07.04.2016 10:31