Rana kommune - Nyheter kommer som menypunkt

Nyheter kommer som menypunkt

Av: Jørgensen, Kari | Publisert: 29.05.2013 09:58:20
Nyheter%20kommer%20som%20menypkt

Etter å ha opprettet nyhetslister/karuseller opplever noen at produserte nyheter kommer opp som menypunkt​

​Nyhetene kommer fra et område som er opprettet. Det er viktig at dette området er "unikt" og opprettes spesielt for eks. nyheter. Legges nyhetene under et annet område vil nyhetene komme som menypunkt på lik linje med andre "sider" under området.

Det er stor fleksibilitet i Sharepoint til å få navigasjonen slik dere måtte ønske. Selve utseendet og virkemåten på navigasjonen er gitt, men det er en rekke innstillingsmuligheter, de viktigste er:

• Arve meny fra overordnet område
  • Bestemme om det er områder eller sider som skal vises

Stå på området hvor nyhetssidene skal komme, klikk på tannhjul.jpg , velg innstillinger nettsted,velg navigasjon under utseende og funksjonalitet. Under overskriften Gjeldende navigasjon hakes det av for pkt nevnt ovenfor.

Det er da stor sannsynlighet for at det er sider som er satt opp til å vises på dette området.

Sist oppdatert: 08.05.2014 14:29:28

Kari Jørgensen