Rana kommune - Takk for denne gangen VAKU

Takk for denne gangen VAKU

Av: Gisnås, Geir | Publisert: 16.03.2017 22:45:42 | Emneord: Forsiden
VAKU_tors_LivKog%20GW%20kopi

​Liv Karin Rørvik fikk godord, blomster og "godkjæk" fra ordføreren for det fantastiske arbeidet hun legger ned for de funksjionshemmede i Nordland

​Så er det over. VAKU 2017 er historie, og FOR en historie!

Tre dager til ende med ute-  og inneaktiviteter,  masse engasjement - men først og fremst glede, smil og hjertevarme!

Halvdan Sivertsens tekst om "Hver gang vi møtes har vi det bra. Vi er venner for livet, og venner er gode å ha" kunne ikke ha passet bedre noe sted.

Noen er her for første gang, andre er skikkelige veteraner. Felles for alle er at dette, sammen med SAKU (sommeraktivitetsuka) er årets høydepunkt.

Torsdag ble avsluttet med blant annet hundekjøring på Skillevollen, og helt til slutt utdeling av medaljer og diplomer av ordfører Geir Waage i Spektrum. En happening som ordfører Geir Waage ikke ønsker å være foruten.

Han takket for øvrig Liv Karin Rørvik for det helt fantastiske arbeidet hun legger ned hvert eneste år for VAKU og SAKU. To av Rana kommunes flaggskip.

VAKU_tors_Nils kopi.jpgVAKU_tors_Sølve kopi.jpg

Nils Notler var en av mange som ble heiet i mål. Alle som passerte målstreken fikk applaus (Foto: Mona Henriksen)

VAKU_tors_hund kopi.jpg

Kjøring med hundeslede var populært, og til tross for tungt føre: Alle kom fram! (Foto: Mona Henriksen)

VAKU_tors_premieutdeling kopi.jpgVAKU_tors_LivKog GW kopi.jpg
Premie- og diplomutdeling er et kapitel for seg på VAKU. Enorme forventning før utdelingen, og store gledesscener når ordføreren delte ut.Liv Karin Rørvik har en meget god hånd med arrangementet, og hun fikk velfortjente blomster av ordfører Geir Waage under avslutningen av årets VAKU.
Sist oppdatert: 17.03.2017 07:59:22

Kari Jørgensen