Rana kommune - Søker voksne frivillige til møteplass for barn og unge som er pårørende til alvorlig syke

Av: Jørgensen, Kari | Publisert: 09.10.2017 08:50:17 | Emneord: Forsiden
frivillige

​Kreftkoordinator, i samarbeid med Termik Rana og familiesentret søker voksne, trygge mennesker som kan tenke seg å være frivillige voksne i «Pårørende-i-Rana-gruppa for barn og unge», eller PIR-gruppa.

Mandag 23/10 kl 17.30 inviteres det til informasjonsmøte for de som kan tenke seg å være frivillig i lokalene til Avdeling for Barn og Familier, på Moskjæran vis-à-vis Mo i Rana politistasjon. Møtene i PIR-gruppa er tenkt hver andre eller tredje uke. I tillegg vil det være veiledning og oppfølging av de frivillige.

Målgruppa er barn og unge som er pårørende til alvorlig syke, med somatisk sykdom
Derfor er det et bredt samarbeid for å få til møteplassen, mellom Termik Rana, Avdeling for Barn og Familier og kreftkoordinatoren.

Vi søker er voksne som liker å snakke med og være sammen med barn og unge. Man må ha lyst og interesse, være over 18 år og ha tid til overs. For de som vil være med kreves det politiattest.

Fagfolk fra Avdeling for Barn og Familier og kreftsykepleiere i kommunen vil delta i PIR-gruppa, sammen med de frivillige.

Fakta

​Tilbudet er for barn og unge fra 6 -16 år som er pårørende til alvorlig somatisk syke

Mandag 23.10 kl. 17.30 er det informasjonsmøte for voksne

Møteplassen er planlagt å starte opp i januar