Rana kommune - Nytt miljøfyrtårn

Nytt miljøfyrtårn

Av: Berg, Allan | Publisert: 28.03.2017 11:33:15 | Emneord: Forsiden
klaff

O​rdfører Geir Waage fikk under dagens kommunestyremøte gleden av å overrekke miljøfyrtårndiplomet til KLAFF AS

Firmaet KLAFF AS i Rana kommune kan nå stolt kalle seg Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift og i dagens kommunestyremøte kunne ordfører Geir Waage gratulere daglig leder Fred Ronny Johansen som nytt miljøfyrtårn i Rana.

- Av sertifiseringsrapporten til KLAFF AS fremgår at bedriften har lavt sykefravær og HMS-systemet er på plass. Bedriften tar oppgaver som konsulent innen miljøfyrtårn og ønsker å ha høy standard som miljøfyrtårnbedrift. KLAFF AS har lite avfall og gode avfallsløsninger. Bedriften deler lokaler med en rekke andre bedrifter og har en unik mulighet til å påvirke andre til å tenke klima og miljø.

Ordføreren avsluttet overrekkelsen med et ønske og håp om at miljøfyrtårn-sertifikatet kan skape positivt miljøfokus på arbeidsplassen og være med på å inspirere andre avdelinger i kommunen til å følge etter!

Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats. Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering av sertifisør.

Sist oppdatert: 28.03.2017 12:22:13

Kari Jørgensen