Rana kommune - Ny kommunikasjonssjef i Rana kommune

Av: Myhre, Ulla | Publisert: 04.10.2017 11:43:29 | Emneord: Forsiden
Geir%20Staib

​Geir Staib (48) ansatt som ny kommunikasjonssjef i Rana kommune

Rådmann Robert Pettersen har ansatt Geir Staib som ny kommunikasjonssjef i Rana kommune. Staib tiltrer stillingen 1. desember 2017.

Geir Staib har bakgrunn og er utdannet journalist, men har også lang erfaring med strategisk kommunikasjon og politisk arbeid. Staib kommer fra stillingen som programsekretær i Høyre, og har der hatt ansvaret for utarbeidelsen av partiprogram for Høyre. Tidligere har Staib vært blant annet presseansvarlig for byrådet i Oslo, for de tidligere byrådslederne Erling Lae og Fritz Huitfeldt. Geir Staib har også vært informasjonssjef i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

Ny kommunikasjonssjef i Rana kommune er et ledd i den omstillingen og omorganiseringen rådmannen har satt i gang i kommunen.

• Vi skal styrke det strategiske og operative kommunikasjonsarbeidet i Rana kommune, og ha en aktiv dialog med innbyggerne.  Vi skal som kommune være fremoverlent og profesjonell i vår kommunikasjon med innbyggere, næringsliv og media, sier rådmann Robert Pettersen. Den nye kommunikasjonssjefen skal også arbeide aktivt med kommunens omdømme, og utvikle nye kommunikasjonsformer internt  og utad. Kommunikasjonssjefen rapporterer til rådmannen.

Den nye kommunikasjonssjefen Geir Staib gleder seg til å ta fatt på oppgavene. – Det er mye spennende som skjer i vekstkommunen Rana fremover, og prosjekter i, og i samarbeid med kommunen som vil bli spennende å få jobbe med, sier Staib.

Sist oppdatert: 04.10.2017 11:47:14