Rana kommune - NM i skiskyting på Skillevollen

NM i skiskyting på Skillevollen

Av: Gisnås, Geir | Publisert: 22.02.2017 10:37:47 | Emneord: Forsiden
NM_logo

​Skillevollen blir arena for NM i skiskyting 23. - 26. mars.

​Kanskje kommer kongen (Ole Einar Bjørndalen) når Bossmo & Ytteren ønsker velkommen til NM i skiskyting på Skillevollen 22. - 26. mars.

Kommer du?

I tidsrommet 22 – 26 mars 2017 er Bossmo & Ytteren IL arrangør av NM Skiskyting senior 2017 og Statskraft Junior Cup 5.

NM Skiskyting senior, og Statscraft Junior Cup 5, er et av landets, og derav Nordland, største idrettsarrangement for 2017. Arrangement samler landets beste senior og juniorløpere i Norge innenfor Skiskyting. Det er ventet ca. 500 deltakere, og de har med seg et stort støtteapparat.

Mesterskapet vil foregå på Skillevollen idrettsanlegg, som i dag fremstår som et meget godt nasjonalt skianlegg. Til mesterskapet er skiskytteranlegget oppgradert samt at løypetraseene er en del endret.

At landsdelen, og vår region, er tildelt et slikt arrangement betyr mye i forhold til fremtidig rekruttering og ikke minst at landsdelen blir sett hen til ved fremtidige nasjonale og internasjonale mesterskap.

Arrangøren har ambisjoner om at NM Skiskyting 2017 skal bli et arrangement som samler folk i regionen, og dermed lage en NM fest i den perioden arrangementet avvikles. For å lage en slik NM fest er man avhengig av et godt samarbeid mellom klubb, kommune og næringsliv.

Vi håper på et yrende folkeliv med små og store entusiastiske stemningsskapere fra hele landsdelen.

NM skiskyting.jpg
Sist oppdatert: 22.02.2017 11:50:58