Rana kommune - Kommunale kultur- og miljøpriser

Av: Jørgensen, Kari | Publisert: 31.08.2017 10:35:22 | Emneord: Forsiden
Mo%20Hornmusikk%20Prisvinner%202016

​Mo Hornmusikk - prisvinnere i 2016

​Rana kommune inviterer enkeltpersoner og sammenslutninger til å fremme begrunnede forslag på kandidater på følgende priser: Byggeskikkprisen, Brødrene Einar og Alfred Hansens ærespris, Miljøvernprisen og Rana kommunes kulturpris. Forslag må være kommet inn senest 24. september

Byggeskikkprisen kan gå til alle typer bygninger, og til nybygg, restaureringer eller tilbygg, som ved utforming og miljøtilpasning bidrar til å heve almen byggeskikk i Rana. Prisen går til huseier eller byggherre.

Brødrene Einar og Alfred Hansens ærespris tildeles idrettsutøvere eller idrettsledere i Rana for fremragende innsats innen ski eller fotball.

Miljøvernprisen kan gå til enkeltpersoner, bedrifter, foreninger eller andre som har markert seg innen miljøvern i Rana eller på andre måter styrket Rana som bærekraftig miljøkommune.

Rana kommunes kulturpris går til særlig fortjente kunstnere med tilknytning til Rana, eller andre som har lagt ned et særlig betydningsfullt arbeid for kulturlivet i Rana kommune.

Felles for prisene:
Enkeltpersoner og sammenslutninger kan fremme forslag til priskandidater.
Rana kommune står fritt til å velge blant innkomne forslag eller tildele prisene til andre etter egen bestemmelse.
Kommunen kan enkelte år også velge å avstå fra pristildeling

Forslag må være kommet inn senest 24. september

Forslag må være begrunnet og vedlagt oversikt over kandidatens aktiviteter og fortjenester.
Sist oppdatert: 20.09.2017 08:44:58