Rana kommune - Feietjenesten tar i bruk SMS varsling

Feietjenesten tar i bruk SMS varsling

Av: Kvitnes, Bjørn | Publisert: 29.06.2017 13:47:18
SMS

​Nå kan du regne med å få varsel fra feietjenesten på SMS

Feietjenesten ved Brann- og redningstjenesten i Rana begynner i disse dager å varsle feiing og tilsyn med SMS​

​Dette er på høg tid mener mange. Publikumsvarsling pr. SMS har blitt mer og mer vanlig de seinere år. Også hos feiere rundt omkring i landet.

Feietjenesten i Rana er nå klar til å begynne med varsling pr. SMS. Litt utprøving gjenstår og litt prøving og feiling må vi kanskje regne med. Vi tror varsling pr. SMS betyr bedre service, samtidig som vi sparer mye resurser sammenlignet med tradisjonell varsling med folder eller brev.

Varsel om feiing og tilsyn vil komme som en kort SMS, med beskjed om når feieren kommer. Meldingen inneholder også en lenke til en nettside med utdypende informasjon til varselet.

Systemet for utsending av SMS henter informasjon blant annet fra folkeregisteret. Dette betyr at ikke bare eier, men alle som er folkeregistrert på adressen vil motta varsel om feiing og tilsyn.

Personer som ikke har mobiltelefon, som har hemmelig nr. eller som har reservert seg mot slike tjenester, vil fortsatt motta varsel med folder eller pr. brev.

Sist oppdatert: 30.06.2017 08:55:51

Kari Jørgensen