Rana kommune - Innskriving skolebegynnere høsten 2014

Av: Botten, Rune | Publisert: 03.02.2014 12:54:42
Innskriving Lyngheim skole

​Hannah ønskes velkommen til Lyngheim skole av inspektør Kristin Langvatn

I uke 6 og uke 7 får nærmere 300 skolebegynnere i Rana høsten 2014 sitt første møte med skolen​

​3. februar hadde Hannah på snart 6 år sitt første møte med Lyngheim skole. Der ble hun ønsket velkommen av inspektør Kristin Langvatn og rektor Karl Hans Rønning. Hannah gleder seg til første skoledag, og har allerede begynt å skrive i skoleboken som hun fikk utdelt på innskrivingsdagen.

Kristin fortalte litt om skolehverdagen og hvordan det er å være elev ved Lyngheim skole. Hannah lytter spent, samtidig som hun skriver navnet på bestevenninnene fra barnehagen som også skal begynne ved Lyngheim skole til høsten.

Rektor Karl Hans Rønning sier det alltid er spennende å møte et nytt kull skolebegynnere. Til høsten er det ca 50 elever som starter opp i første klasse ved Lyngheim skole. Men allerede nå i vår vil alle de nye 1.klassingene bli invitert til skolen for å være der en hel skoledag sammen med andre fra barnehagen som skal begynne ved samme skole. De foresatte vil også bli innkalt til et felles foreldremøte i starten av juni.

Karl Hans og Kristin ser frem til å møte et nytt elevkull til høsten og ønsker alle de nye førsteklassingene og deres foresatte i Lyngheim skolekrets velkommen til Lyngheim skole.

Mer informasjon om innskriving ved skolene i Rana finner du her.

Sist oppdatert: 08.05.2014 14:24:14

Kari Jørgensen