Rana kommune - Teaterseminar

Teaterseminar

Av: Osmo, Marit | Publisert: 07.02.2017 14:34:45

​I helga hadde flere av våre teaterelever seminar i Kammersalen. Der fikk de boltre seg i kreativitetens tegn med eventyr, kostymer og samspill.

Eivor synes det er gøy med teaterhelg;
"Vi lærer teaterting. Min store drøm er å bli sanger og å spille teater."
Vilde og Charlotte synes det er artig å være på teaterseminar. Vi gjør ikke bare en ting, men mange forskjellige ting. Vilde synes det er kjekt at man kan ordentlig få være seg selv uten å tenke så mye på hvordan det ser ut.
Når jeg spør kong Charlotte om Vilde er god til å spille dronning, ser kongen på meg med det blikket og stadfester at dronningen er en ekte dronning.
Daniel synes det er veldig gøy å være på teaterseminar, men blir fryktelig sulten og bare venter på at teaterinstruktøren Lillian Renèe Bergli skal si at nå er det pause og klart for pizza.

Alle%20elevene
Her har vi alle "skuepillerne" samlet på et brett.
Kong Charlotte - dronning Vilde - gammel Eivor dame - gammel Vår dame - grønn Bertine jente - grønn Daniel gutt - skulle i bursdag gutten Emilian, (var ikke tilstede da bildet ble tatt).

BarneskisseEventyrskisseKroppskisse

Sist oppdatert: 07.02.2017 15:10:39