Rana kommune - Kammerklang!

Kammerklang!

Av: Osmo, Marit | Publisert: 29.05.2015 10:04:22
Kammerklang3

​Kammerklang!

​KammeRana med unge talenter.
Fredag 12. juni kl. 18.00 kan du oppleve kammermusikalsk mestermøte med lav gjennomsnittsalder i Kammersalen.
KammeRana ønsker å være kilde til inspirasjon for musikkinteresserte og talentfulle ungdommer. Derfor har vi denne gangen invitert viderekomne elever ved Rana Kulturskole - ikke bare til å være med på konserten, men til å spille sammen med KammeRanas egne musikere.

Vi skal innom mange høydepunkter i musikkhistorien, fra de store mestrene Bach og Beethoven til argentinsk tango. En del av konserten spiller KammeRana som vanlig, men i noen av stykkene har en eller flere av musikerne i ensemblet byttet plass med talentfulle ungdommer.

Dermed får elevene mulighet til å jobbe tett med profesjonelle musikere, og være med på prosessen fram mot en konsert. De voksne musikerne får på sin side glede seg over elevenes ungdommelige glød og friske blikk på musikken. Og du vil ikke tro hvor flott resultatet blir!

Konsert i Kammersalen fredag 12. juni kl. 18.00

Musikere:
Håvard Nordheim, klarinett
Ida Mouritzen, fiolin
Elin Korneliussen, cello
Anja Stojanovic, klaver
Viderekomne elever fra Rana Kulturskole i alderen 10 – 19 år på klarinett, fiolin, cello og klaver.

Kammerklang3
Celloelev på 10 år, i samspill med profesjonelle musikere.

Sist oppdatert: 17.06.2015 14:10:45

Kari Jørgensen