Rana kommune - Flere farger

Flere farger

Av: Osmo, Marit | Publisert: 12.10.2017 13:30:40

Kulturskolen er samarbeidspartner og stolt prosjektleder på den flerkulturelle forestillingen Flere Farger. Den vises på Nordland teater 19. okt som åpningskonsert på Smeltedigelen musikkfestival. Noen ledige billetter igjen kl. 17.00 og 19.00. Gleder oss!!!!

​Under paraplyen Flere Farger åpner Smeltedigelen Musikkfestival med et fyrverkeri av en forestilling der barn og unge fra flere kulturer presenterer sanger og danser fra sitt hjemland akkompagnert av profesjonelle musikere.
Forestillingen består av elever fra 6.trinn ved Lyngheim skole, Kulturskoleelever, barn fra det samiske miljøet, unge fra Rana Mottak og Ravo, og andre barn og unge som representerer det flerkulturelle miljøet i Rana.

Flere%20farger

Musikere som er med på forestillingen:
Tor-Petter Aanes, Christo Stangness, Magnus Løkken Jacobsen, Tage Vedal, Kristine Rønning og Nemat Jafari.
KammeRana: Håvard Nordheim, Elin Korneliussen, Anne Guri Frøystein og Eli Margrethe Hemma.
Lærere/ansatte fra Kulturskolen: Charlotta Johansson, Rita-Lynn Bjellånes og Elisabeth Kulseng-Johansen.

Sist oppdatert: 12.10.2017 15:01:12

Kari Jørgensen