Rana kommune - UKM - Påmeldingen er åpen!

UKM - Påmeldingen er åpen!

Av: Henriksen, Mona | Publisert: 06.12.2016 09:24:02
UKM

​Nå er påmeldingen åpen for UKM Rana 2017!

Er du mellom 10 – 20 år og har en hobby? Da er du invitert til å delta på UKM Rana 3. – 5. februar!

UKM (Ung Kultur Møtes) er ingen typisk konsert, her kan du delta med alle kulturuttrykk eller være med å arrangere.

​Delta med hobbyen din, enten det er dans, foto, akrobatikk, musikk - eller er det kanskje noe annet du brenner for? Man kan også være med bak scenen, i nettredaksjonen eller som arrangør.

UKM er en festival som har som mål å samle ung kultur i Rana til en helg med god stemning, vennskap og å få vise frem sitt talent for andre. Det er ungdommen selv som står for lyd, lys, foto, vertskap og kafedrift. God hjulpet av ansatte på Ungdommens hus. I fjor ble UKM arrangert i Mo i Rana med 30 rekordmange deltagere. Ungdommens hus satser på et like bra arrangement i år.

-UKM er sosialt, lærerikt og morsomt. Målet er å gi ungdom erfaring med å vise seg frem. Det er et springbrett inn i det utøvende kulturlivet, sier Tone og Evita på Ungdommens hus. De svarer på gjerne på spørsmål og hjelper til med påmelding.

25 000 ungdommer i hele Norge deltar hvert år. Mange av dagens aktuelle artister, skuespillere og programledere startet i sin tid sin karriere i UKM. Som for eksempel Karpe Diem, noen av landets største hip hop'ere.

Følg festivalen i Rana her: UKM på Facebook

Her forteller Margaret Berger om hvorfor du bør melde deg på: http://ukm.no/blog/2016/12/01/pameldingen-er-apen/

Sist oppdatert: 06.12.2016 10:12:38

Kari Jørgensen