Rana kommune - Pang-start for Arctic Race i Rana

Pang-start for Arctic Race i Rana

Av: Gisnås, Geir | Publisert: 11.08.2016 23:39:42
Tord_Thor%20kopi

​Konferansier Tord Berthinussen, ARN-ambassadør Thor Hushovd og ARN-direktør Knut-Eirik Dybdahl var imponert over folkemengden på åpningsshowet

Torsdagens kick-offarrangementet i Mo i Rana ble en real Pang-start for Arctic Race ​på Helgeland.

Rundt 1 500 hadde møtt fram i Jernbaneparken - dobbelt så mange som i Bodø onsdag - for å få sin del av stjernegalleriet rundt Arctic Race.

Arctic Race på Helgeland kunne knapt fått en bedre start enn under Kickoff-arrangementet i Jernbaneparken torsdag kveld.

En rutinert Tord Berthinussen ledet arrangementet og deltakerne gjennom et kompakt og godt show for et stort publikum. Jernbaneparken har vel aldri vært mer befolket enn torsdag. Det imponerte Berthinussen, Hushovd og Dybdahl. De hevdet at det var dobbelt så mange på torsdagens show i Mo i Rana som på onsdagens show i Bodø.

Kraft Dansestudio imponerte stort innledningsvis. Det samme gjorde Sigrid Brennhaug med band som etter hvert fikk følge av Håkon Skog Erlandsen på saksofon.

Ragnhild Brennslett (også kalt "Fruen af Brennslett") fikk gleden av å overrekke dagens torsdagens etappevinner Alexander Kristoff en eksklusiv premie til en verdi av 40 000,- kroner. Den er gitt av Nedre Ranaelva Forvaltningslag og inkluderer fluefiskeutstyr, opplæring av kyndige instruktører, overnatting, spektakulære naturopplevelser og full bevertning for inntil tre personer i tre døgn i Rana.

Det kan bli interessant for såvel Kristoff som lokalmedia. Kristoff har nemlig aldri fisket laks før.

Laksepremie til Kristoff kopi.jpgHurra for Saniteten kopi.jpgKraft Dansestudio kopi.jpg

Alexander fikk laksepremie av Ragnhild                 Sanitetskvinnene er frivillige under ARN            Kraft Dansestudio imponerte stort

Mye folk.jpgSigridBrennhagu_HåkonSkogErlandsen kopi.jpgTord og Dag Erik kopi.jpg

Det har aldri vært så mye folk i Jernbaneparken      Håkon Skog Erlandsen innfridde                  Radarparet Tord og Dag Erik styrte showet

Tord og Geir.jpgFrivillig_02 kopi.jpgFrivillig_01 kopi.jpg

Tord og Geir kjørte et glad-show                   De frivillige sørget for harmoni hos publikum      De frivillige er ryggraden i arrangementet

SigridBrennhaug med band kopi.jpg

Sigrid Brennhaug med band imponerte stort under Kick-off'en i Jernbaneparken torsdag kveld.

Sist oppdatert: 12.08.2016 00:37:45

Kari Jørgensen