Rana kommune - Davy Watne og Dag Otto til Polarsirkelcampen

Davy Watne og Dag Otto til Polarsirkelcampen

Av: Gisnås, Geir | Publisert: 13.08.2016 13:56:28
Hushovd_Dybdal_redigert

​Thor Hushovd og Knut-Eirik Dybdahl har tidligere invitert til Polarsirkelen. I helga blir det folksomt der.

​TV2s stjerneteam med Davy Wathne og Dag Otto Lauritzen skal overnatte i lavvo i Polarsirkelcampen på Saltfjellet fra lørdag til søndag.

Aktivitetene ved Polarsirkelsenteret blir nok en fin opptakt til fjerde og siste etappe av Arctic Race og Norway.

Det blir full fart ved Polarsirkelen fra lørdag ettermiddag til søndag, når fjerde etappe starter fra Polarsirkelsenteret.

Noen av dem som tar turen fra TV2 er Rudi Jakobsen, Tord Skanche, Davy Wathne, Dag Otto Lauritzen og Sindre Olsen. Vi regner med at det som skjer ved Polarsirkelen frister TV2s stjernelag til å lage innslag fra aktivitetene ved Polarsirkelen.

Her kan du lese mer om det som skal skje.

Dag_Otto_Lauritzen_Jarle_Vines.JPGDavy Watne.jpg

Dag Otto skal til Polarsirkelcampen (Foto: Jarle Vines)                          Davy Wathne skal til Polarsirkelcampen (Foto: Axel Iversen / TV2)

Sist oppdatert: 13.08.2016 14:59:37

Kari Jørgensen